Oudorperzand

WONEN IN OUDORPERZAND

Zelfstandig wonen in een veilige en comfortabele omgeving.
Een eigen woonkamer met keuken, een slaapkamer én een badkamer; in Oudorperzand – de nieuwste woonzorglocatie van Magentazorg – woont u in een volwaardig en eigentijds appartement waar u de dagen indeelt zoals u dat wilt.
De naam Oudorperzand verwijst naar het oude zandduin waarop het complex is gebouwd. De 48 appartementen zijn verdeeld over twee woonlagen. Betrekt u een benedenwoning, dan heeft u een eigen tuin. De bovenwoningen delen een groot gezamenlijk dakterras. Daarnaast heeft u als bewoner toegang tot de grote gemeenschappelijke tuin.

'Wonen met zorg en dienstverlening binnen handbereik'
Verhuist u naar Oudorperzand, dan bent u degene die bepaalt hoe u uw dagen wilt doorbrengen. In het gebouw bevinden zich verschillende buurtkamers. Hier ontmoet u uw buren en kunt u gezamenlijke activiteiten organiseren. Familie, vrienden en naasten zijn altijd welkom!

De medewerkers van Magentazorg zijn er voor u wanneer dat nodig is. We vinden het belangrijk om u te leren kennen, zodat we kunnen aansluiten bij uw leefstijl, wensen en behoefte. Uw ritme is ons uitgangspunt. Heeft u een intensieve zorg- en behandelingsvraag, dan faciliteren en ondersteunen we u.

VOOR WIE?
Iedereen met een indicatie voor de Wet Langdurige Zorg;
ZZP 5 t/m 8.

WAAROM OUDORPERZAND?
• U woont in een volwaardig en eigentijds appartement
• U deelt uw dagen in zoals u dat wilt
• Onze medewerkers zijn er voor u, als dat nodig is
• Uw ritme is ons uitgangspunt

MEER INFORMATIE?
U kunt telefonisch contact opnemen met ons servicecentrum (072) 575 31 30. Informatie over deze locatie treft u hier aan.

WAT KOST HET OM HIER TE WONEN?
Voor zorg uit de Wet langdurige zorg betaalt u een eigen bijdrage aan het CAK. Het CAK berekent de hoogte van het bedrag en doet dit onder andere op basis van uw inkomen en/of vermogen.Maak een afspraak

Fotoalbum

Hele pand
buitenzijde
buitenzijde
buitenaanzicht
buitenaanzicht
Indeling van het gebouw
Balkon op de zuidzijde
Overdekte gang tussen de twee vleugels.
Dwarsdoorsnede
Indeling appartement
Indeling appartement 2
Indeling appartement 3
Bovenaanzicht getekend
Ligging van de nieuwbouw t.o.v. Lauwershof.
Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print