Oudorperzand

WONEN IN OUDORPERZAND

Zelfstandig wonen in een veilige en comfortabele omgeving.
Een eigen woonkamer met keuken, een slaapkamer én een badkamer; in Oudorperzand – de nieuwste woonzorglocatie van Magentazorg – woont u in een volwaardig en eigentijds appartement waar u de dagen indeelt zoals u dat wilt.
De naam Oudorperzand verwijst naar het oude zandduin waarop het complex is gebouwd. De 48 appartementen zijn verdeeld over twee woonlagen. Betrekt u een benedenwoning, dan heeft u een eigen tuin. De bovenwoningen delen een groot gezamenlijk dakterras. Daarnaast heeft u als bewoner toegang tot de grote gemeenschappelijke tuin.

'Wonen met zorg en dienstverlening binnen handbereik'
Verhuist u naar Oudorperzand, dan bent u degene die bepaalt hoe u uw dagen wilt doorbrengen. In het gebouw bevinden zich verschillende buurtkamers. Hier ontmoet u uw buren en kunt u gezamenlijke activiteiten organiseren. Familie, vrienden en naasten zijn altijd welkom!

De medewerkers van Magentazorg zijn er voor u wanneer dat nodig is. We vinden het belangrijk om u te leren kennen, zodat we kunnen aansluiten bij uw leefstijl, wensen en behoefte. Uw ritme is ons uitgangspunt. Heeft u een intensieve zorg- en behandelingsvraag, dan faciliteren en ondersteunen we u.

VOOR WIE?
Iedereen met een indicatie voor de Wet Langdurige Zorg;
ZZP 4 t/m 8.

WAAROM OUDORPERZAND?
• U woont in een volwaardig en eigentijds appartement
• U deelt uw dagen in zoals u dat wilt
• Onze medewerkers zijn er voor u, als dat nodig is
• Uw ritme is ons uitgangspunt

MEER INFORMATIE?
U kunt telefonisch contact opnemen met ons servicecentrum (072) 575 31 30. Informatie over deze locatie treft u hier aan.

WAT KOST HET OM HIER TE WONEN?
Voor zorg uit de Wet langdurige zorg betaalt u een eigen bijdrage aan het CAK. Het CAK berekent ook de hoogte van het bedrag en doet dit onder andere op basis van uw inkomen en/of vermogen.Fotoalbum

Hele pand
buitenzijde
buitenzijde
buitenaanzicht
buitenaanzicht
Indeling van het gebouw
Balkon op de zuidzijde
Overdekte gang tussen de twee vleugels.
Dwarsdoorsnede
Indeling appartement
Indeling appartement 2
Indeling appartement 3
Bovenaanzicht getekend
Ligging van de nieuwbouw t.o.v. Lauwershof.

Nieuws

Zaterdag 6 april open dag Oudorperzand

Oudorperzand is een nieuwe woonzorglocatie van Magentazorg. We openen eenmalig onze deuren. Komt u ook een kijkje nemen op zaterdag 6 april van 11.00 tot 14.00 uur? Oudorperzand bevindt zich aan Jupiterstraat 2 – 4 in Oudorp.
Lees verder

Bouwplannen zijn bekend voor nieuwbouw Lauwershof

Deze week zijn de nieuwbouwplannen voor woonzorglocatie Lauwershof bekend gemaakt aan alle betrokkenen. Magentazorg wil 48 appartementen bouwen naast de huidige woonzorglocatie, verdeeld over 2 woonlagen.
Lees verder

Agenda


Er zijn geen activiteiten
Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print