Nieuw Varne

In een groene omgeving aan de rand van Heiloo kunt u wonen in het luxe appartementencomplex Nieuw Varne. Het complex is geschikt voor mensen met een ondersteuningsvraag. U woont hier in een ruim eigen appartement in een beschermde, veilige omgeving. Met zorg en dienstverlening binnen handbereik voor wanneer dat nodig is. De appartementen maken onderdeel uit van het nieuwbouwproject Varne Buiten; een kleinschalige woonbuurt met een fraaie, traditionele stijl.

Ontmoeten en beleven
Het beschermd wonen in Nieuw Varne biedt verschillende ontmoetingsplekken waar wat te beleven valt, zodat het ook fijn vertoeven is buiten het appartement. De gangen zijn zoveel mogelijk ingericht als straten met diverse sfeervolle nisjes. Naast deze zogeheten ‘belevingshoeken’ zijn er ook buurtkamers waar u als bewoner gebruik van kunt maken om af te spreken met andere bewoners of bezoek te ontvangen wanneer dat beter uitkomt dan in de eigen woning. In de buurtkamer is het tevens mogelijk om (samen) te koken en gezamenlijk te eten wanneer dat uw voorkeur heeft.

Geïnteresseerd?
Het wonen in Nieuw Varne is mogelijk voor mensen met dementie of psychische ondersteuningsvraag die een geldige indicatie hebben voor een zorgprofiel met verblijf in de Wlz (ZZPVV 5 of 7). Een indicatie voor een zorgprofiel voor verblijf vraagt u aan bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Heeft u vragen, dan helpen onze maatschappelijk werkers u graag verder. Zij zijn op werkdagen te bereiken van 08.00 uur tot 17.00 uur via telefoonnummer (072) 575 31 30.

Kenmerken

  • 31 luxe appartementen
  • Elk appartement heeft een aparte slaapkamer, een ruime badkamer en eigen keuken
    De appartementen op de begane grond zijn voor mensen met dementie; op de eerste verdieping wonen mensen met een geronto psychische zorgvraag.
  • Groene, autoluwe omgeving
  • Voorzieningen nabij, winkelcentrum 'Het Hoekstuk' is op loopafstand
  • Zorgmomenten plannen we samen met u

Bereikbaarheid

Nieuw Varne is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 4 minuten lopen van de locatie stopt de bus. Op www.9292.nl vindt u actuele reisinformatie over de bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Komt u toch met de auto? Rondom Nieuw Varne kunt u gratis parkeren.

Routebeschrijving

Vanaf de Zeeweg rijdt u richting de rotonde De Omloop. Vervolgens slaat u de eerste straat rechtsaf. Daarna rijdt u de straat Scheprad in en slaat u aan het eind van de weg rechtsaf. Dan arriveert u op de Gaanderij en ziet u de locatie Nieuw Varne aan de rechterkant.

In het gebouw van Magentazorg zijn ook 6 (grotere) zorgappartementen die via de regionale woningtoewijzing worden toegewezen. Hierbij hebben echtparen met beiden een CIZ indicatie voorrang. Mocht u interesse hebben in de 6 zorgappartementen dan adviseren wij u de website van SVNK in de gaten te houden (www.svnk.nl).


Maak een afspraak

Fotoalbum

Zijaanzicht
Voorzijde
een heerlijk buiten
informatiestand in het winkelcentrum, december 2014
Ondertekening samenwerkingsovereenkomst Kennemer Wonen en Magentazorg
Start bouw - 16 oktober 2015
Bouw Nieuw Varhe schiet al op (eind juli 2016)
Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print