Vrienden van Oudtburgh

De Stichting Vrienden van Oudtburgh zorgt ervoor dat bewoners en bezoekers van de dagbehandeling meer ontspanningsmogelijkheden krijgen. De donaties en giften maken veel extra's mogelijk. Hier zijn we heel blij en dankbaar voor!

Algemene informatie

De stichting Vrienden van Oudtburgh beheert ontvangen bijdragen en donaties en laat deze ten goede komen aan bewoners van Oudtburgh. Veel activiteiten, uitstapjes, optredens van artiesten en voorzieningen, zoals de belevingstuin, duofietsen en een vleugel worden vanuit de stichting (mede) gefinancierd. U kunt hen steunen met een gift op rekeningnummer NL 92 INGB OOO5 6111 72.

De stichting Vrienden van Oudtburgh heeft een ANBI status: ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit feit is aantrekkelijk voor donateurs omdat giften in dat geval een belastingvoordeel kunnen opleveren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer N. van der Kley, Molenweidtje 1, 1862 BC Bergen (NH); telefoon: : 072 - 581 58 08 of e-mail: kleij202@wxs.nl.

In het beleidsplan leest u over de activiteiten van de stichting. In de jaarrekening en het jaarverslag van 2019 vindt u verdere informatie.

Downloads

Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print