Expositie Dick van der Lippe in Zuyder Waert

  22-07-2019

  Dick van der Lippe exposeert vanaf 20 juli zijn schilderijen in woonzorglocatie Zuyder Waert. De expositie is dagelijks toegankelijk voor iedereen van 10:00 tot 16:00 uur, tot en met 12 oktober.

  Als organisatie halen wij graag kunst en cultuur naar de zorginstelling, omdat cliënten vaak minder goed in staat zijn om een bezoek te brengen aan een museum. Op deze manier kunnen de cliënten samen met familie genieten van de hedendaagse kunst.

  Over Dick van der Lippe
  Dick van der Lippe is begonnen met schilderen na zijn pensionering. Zijn opvatting over schilderen is het volgende: “Schilderen is een heftige, intense weg om de ziel van het onderwerp op het doek te krijgen.” Tijdens de expositie van Dick van der Lippe zijn werken te zien van landschappen, dieren en fantasieën, zo realistisch mogelijk weergegeven.
  Dick hoopt dat mensen van de werken kunnen genieten.

  terug naar het overzicht
  Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print