Magentazorg organiseert open dag in De Molenhoeve

  14-02-2018

  Op 23 februari opent de compleet vernieuwde woonzorglocatie De Molenhoeve haar deuren voor belangstellenden. De bouw van De Molenhoeve is afgerond en het resultaat is een moderne, veilige woonzorglocatie voor mensen met een geïndiceerd zorgzwaartepakket. De open dag duurt van 13.00 tot 16.00 uur en er worden diverse rondleidingen gegeven.

  In 2016 begon Magentazorg aan de bouw van de nieuwe Molenhoeve. Het woonconcept en de inrichting van de locatie was verouderd waardoor deze niet meer aansloot bij de huidige visie van Magentazorg. Bij Magentazorg staan de individuele behoeften en wensen van de cliënt altijd centraal en daar is het nieuwe concept en de locatie op aangepast. Inmiddels zijn de werkzaamheden afgerond en is de vernieuwde woonzorglocatie klaar voor haar bewoners. Voordat de bewoners hun intrede doen verwelkomt Magentazorg belangstellenden om een kijkje te nemen. Tijdens de open dag worden er diverse rondleidingen gegeven.

  Datum: vrijdag 23 februari 2018
  Tijdstip: van 13.00 tot 16.00 uur
  Locatie: De Molenhoeve, Bovenweg 114 in Sint Pancras

  De nieuwe Molenhoeve
  Magentazorg heeft gekozen voor een uniek woonzorgconcept, waarbij de indivuele keuzes van
  de cliënt het uitgangspunt zijn. In tegenstelling tot traditionele intramurale instellingen waar het groepswonen centraal staat, is het wonen in De Molenhoeve een voortzetting van het leven thuis.
  De Molenhoeve telt 41 zelfstandige appartementen met eigen woon- en slaapkamer, en een ruime badkamer. Er is 24 uur zorg aanwezig en cliënten houden zelf de regie, in een veilige en prettige woonomgeving. “We vinden het belangrijk dat cliënten zich thuis voelen, daarom kunnen ze zelf hun appartement inrichten en is er altijd toegang tot de gezellige buurtkamers. In samenwerking met DVDH Interieurarchitecten is het woonzorgcentrum ingericht en gestoffeerd. Het resultaat is prachtig geworden” aldus Elles Nauta, teamcoach van De Molenhoeve.

  Voor De Molenhoeve zoekt Magentazorg nieuwe collega’s en vrijwilligers die de teams
  komen versterken. Op de website www.magentazorg.nl staan diverse vacatures.

  terug naar het overzicht
  Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print