Nieuws

`]]

Genieten van livemuziek

30-07-2020

Bewoners van De Molenhoeve genoten van livemuziek in het zonnetje in de tuin. Zanger en gitarist Steen speelden bekende Hollandse meezingers. Er werd gezongen, gedanst en gelachen. Een prachtige dag was het!

Lees verder

Brand in benedenwoning onder De Oude Trambaan

27-07-2020

​Zaterdagmiddag is er brand geweest in een van de benedenwoningen onder locatie De Oude Trambaan in Alkmaar. Onze cliënten die boven de benedenwoning wonen, zijn zaterdag intern geëvacueerd. Er is niemand gewond geraakt.

Lees verder

Verdere versoepeling per 1 juli

01-07-2020

Afgelopen weken hebben veel werkzaamheden in het teken gestaan van het coronavirus. We zijn blij dat we het coronavirus buiten de deur hebben weten te houden dankzij de inzet van velen. Inmiddels is er sprake van meerdere versoepelingen: bezoekers mogen weer naar binnen, de dagbesteding is weer open, cliënten mogen buiten een wandeling maken en vrijwilligers kunnen weer 1-op-1 activiteiten verrichten. Daar zijn we ontzettend blij mee.

Lees verder

Instructie veilig bezoek, waar moet ik me aan houden?

01-07-2020

Meerdere vaste bezoekers zijn welkom op de locaties. Aan het bezoek zijn een aantal regels verbonden, zodat we de veiligheid van onze cliënten, onze medewerkers en bezoekers kunnen borgen.

Lees verder

Etos zet zorgmedewerkers in het zonnetje

11-05-2020

​De zorgmedewerkers van de locatie De Haemstede zijn in het zonnetje gezet. Afgelopen vrijdag overhandigde het personeel van de Etos in Bergen maar liefst 50 goodiebags aan de zorgmedewerkers.

Lees verder

Creatieve manieren om elkaar te kunnen zien

08-05-2020

Door het sluiten van de verpleeghuizen was ineens het contact tussen cliënten en hun naasten niet meer mogelijk. De afgelopen weken is alle creativiteit aangeboord om dit contact zo goed mogelijk in stand te houden. Er mag veel niet, maar we zijn ook in staat om binnen die grenzen, heel veel wél te doen. Daar is heel hard aan gewerkt door iedereen. We zijn daar erg trots op!

Lees verder

Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print