Nieuws

Wedstrijd: Magentazorg zoekt passende naam voor duurzame woonzorglocatie in Oudorp

17-04-2018

Op 18 december is de bouw gestart van een duurzame woonzorglocatie: nieuwbouw Oudorp. Magentazorg speelt met de nieuwbouw in op de veranderende zorgvraag. De bouw is in volle gang, maar er ontbreekt nog één ding: een passende naam. Voor de nieuwe naam is een wedstrijd uitgeschreven en Magentazorg roept iedereen op om een passende naam te bedenken. Inzenden van een naam kan tot 26 april 2018 en de winnaar mag de eerste steen leggen.

Lees verder

Expositie Nelie Tjallingii in Hoog Duinen.

12-04-2018

In woonzorgcentrum Hoog Duinen te Schoorl is een expositie te zien met werk van Nelie Tjallingii. Nelie Tjallingii is geboren bij de duinen en de zee. Het lichtspel is een inspiratiebron voor haar. Zij schildert met pigmenten en olieverf. De zee en de duinen met het steeds veranderde licht boeien haar. Ook schrijft ze gedichten. De expositie is van 3 april tot 1 juli te bezoeken in Hoog Duinen.

Lees verder

Evelyn Lindeman versterkt per 1 maart 2018 de raad van bestuur

07-03-2018

De afgelopen twee jaar hebben voor Magentazorg in het teken gestaan van het op orde brengen en opnieuw structureren van de organisatie. Er ligt een fundament waardoor Magentazorg vol vertrouwen de toekomst in gaat. Ook is er een (bijna voltallig) stevig directieteam, dat vol enthousiasme aan het nieuwe Magentazorg werkt.

Lees verder

Magentazorg organiseert open dag in De Molenhoeve

14-02-2018

Op 23 februari opent de compleet vernieuwde woonzorglocatie De Molenhoeve haar deuren voor belangstellenden. De bouw van De Molenhoeve is afgerond en het resultaat is een moderne, veilige woonzorglocatie voor mensen met een geïndiceerd zorgzwaartepakket. De open dag duurt van 13.00 tot 16.00 uur en er worden diverse rondleidingen gegeven.

Lees verder

Bouw duurzame woonzorglocatie Magentazorg start

19-12-2017

Op 18 december 2017 start de bouw van een nieuwe woonzorglocatie: nieuwbouw Oudorp. Magentazorg krijgt in Oudorp de unieke kans om duurzame nieuwbouw te realiseren, gericht op de toekomst en inspelend op de veranderende behoefte van toekomstige cliënten. Er komen 48 zelfstandige appartementen verdeeld over 2 woonlagen.

Lees verder

Magentazorg krijgt sleutels vernieuwde Molenhoeve

01-11-2017

Op 31 oktober 2017 is het nieuwe woonzorgcentrum De Molenhoeve opgeleverd door aannemer De Geus Bouw. Magentazorg werkt in De Molenhoeve met het vernieuwende woonconcept, een alternatief voor de traditionele verpleegzorg met veel voordelen voor de cliënten. Er is 24 uur zorg aanwezig en de appartementen zijn geschikt voor verschillende vormen van wonen en ondersteuning. Cliënten houden zelf de regie, in een veilige woonomgeving.

Lees verder

Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print