Nieuws

`]]

Burendag bij Magentazorg

18-09-2019

Buren welkom bij Magentazorg op Burendag. Zaterdag 28 september is het Burendag. Verschillende locaties van Magentazorg organiseren op deze dag koffiemomenten en activiteiten voor alle buren. Magentazorg wil graag haar buurtbewoners beter leren kennen, en van de gelegenheid gebruik maken om meer te vertellen over de zorg, dementie en vrijwilligerswerk.

Lees verder

“Ik weet nu echt zeker dat de zorg goed bij mij past”

05-09-2019

​Natalie Opgelder (38) werkte 18 jaar als schoonheidsspecialiste, maar deed onlangs werkervaring op in de huishouding (thuiszorg/Actiezorg). Ook kreeg ze de kans om mee te doen aan het project Welslagen! “Ik werkte ongeveer vier maanden in thuiszorg, toen ik werd uitgenodigd om te solliciteren voor het project Welslagen. Ik wilde dit project volgen, zodat ik me verder kon ontwikkelen in de zorg. Daarnaast kreeg ik ook de mogelijkheid om een startbewijs te halen voor de BBL opleiding Verzorgende IG in september.

Lees verder

Groot onderzoek naar logopedie bij Parkinson

05-08-2019

In maart 2019 is er een groot onderzoek gestart naar logopedie bij de ziekte van Parkinson: de PERSPECTIVE studie. Logopedist Tieneke Koopman bij Magentazorg werkt vanaf september mee aan dit onderzoek. Hierdoor is het voor mensen uit Alkmaar e.o. mogelijk om deel te nemen aan deze studie.

Lees verder

 

​Bereikbaarheid locaties tijdens EK wielrennen in Alkmaar

29-07-2019

Woensdag 7 tot en met zondag 11 augustus vindt het EK wielrennen in Alkmaar plaats. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van de locaties Revalidatie Alkmaar en Oudorperzand.

Lees verder

Expositie Dick van der Lippe in Zuyder Waert

22-07-2019

Dick van der Lippe exposeert vanaf 20 juli zijn schilderijen in woonzorglocatie Zuyder Waert. De expositie is dagelijks toegankelijk voor iedereen van 10:00 tot 16:00 uur, tot en met 12 oktober.

Lees verder

Magentazorg sluit contract met Zorgboodschap

15-07-2019

De aanleiding is het nieuwe concept Voeding & Ambiance, waardoor er per locatie, afdeling, woongroep of wijk gekozen kan worden voor het geheel zelf koken van de maaltijd, het deels koken van maaltijdcomponenten of het opdienen van convenience maaltijden.

Lees verder

Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print