Nieuws

`]]

Start sloopwerkzaamheden Revalidatiecentrum Magentazorg

18-09-2020

Eind deze maand starten de sloopwerkzaamheden aan delen van het pand van Revalidatiecentrum Magentazorg aan de Jupiterstraat in Oudorp. Met de sloopwerkzaamheden maakt Magentazorg een start met de voorbereidingen op de beoogde nieuwbouw van het revalidatiecentrum.

Lees verder

Aandacht voor coronamaatregelen

14-09-2020

​Iedereen doet ontzettend zijn best om corona buiten de muren te houden. Helaas komt het soms voor dat onze medewerkers moeten ingrijpen bij bezoek. Dat vinden wij niet fijn en ook ongepast. Daarom willen wij opnieuw aandacht vragen voor onze bezoekregeling.

Lees verder

Nieuwe bedrijfskleding voor medewerkers

11-09-2020

​Het is zover! Onze medewerkers zijn in een nieuw jasje gestoken. Afgelopen weken ontvingen zij nieuwe bedrijfskleding.

Lees verder

Etos verrast medewerkers Oudtburgh

11-09-2020

​De medewerkers van Oudtburgh zijn flink in het zonnetje gezet. Etos Bergen bracht elke medewerker een cadeautje als dank voor al het harde werk tijdens de coronaperiode en de periode daarna.

Lees verder

Viva l’España

30-08-2020

Als we niet naar Spanje kunnen, dan halen we Spanje wel naar ons toe! Team Oudtburgh organiseerde onlangs een super gezellige Spaanse feestavond.

Lees verder

Magentazorg neemt elektrische auto in gebruik

30-08-2020

Op naar een duurzaam wagenpark! Magentazorg nam onlangs de eerste elektrische auto in gebruik. Medewerkers van het mobiele team hadden de primeur.

Lees verder

Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print