Nieuws

Wonen in De Molenhoeve: cliënten aan het woord

11-03-2019

“Leven zoals thuis”, dat staat centraal bij De Molenhoeve. Net zoals de individuele behoefte en wensen van de cliënt. Maar wat vinden de huidige cliënten van wonen in De Molenhoeve? Zijn ze tevreden? We spraken met een aantal cliënten.

Lees verder

Leren leven met gevolgen Parkinson, hoe doe je dat?

25-02-2019

Een training voor patiënt en partner. Magentazorg start dinsdag 19 maart 2019 weer met een cursus om het welzijn van mensen met de ziekte van Parkinson te verhogen. Het zogeheten Patiënt Partner Educatie Programma (PPEP) leert deelnemers, patiënt en partner, beter om te gaan met de gevolgen van de ziekte van Parkinson.

Lees verder

Werken in de zorg iets voor jou?

21-02-2019

Kom langs en maak kennis met verschillende banen in ouderenzorg! Zaterdag 16 maart 2019 organiseert Magentazorg een banenmarkt voor iedereen die interesse heeft om te werken in de zorg. Geïnteresseerden kunnen ‘s morgens binnen lopen om kennis te maken met Magentazorg, een zorgorganisatie in de regio Noord-Kennemerland. Je hoeft daarvoor geen zorgachtergrond te hebben. Er is een vacatureplein, een informatieve markt waar je in gesprek kunt gaan met zorgmedewerkers en er worden leuke presentaties en workshops georganiseerd.

Lees verder

​Test uw kennis over dementie!

12-02-2019

Hoe kunt u goed omgaan met dementie? En hoe kunt u iemand met dementie het beste benaderen? En wat kunt u beter niet doen? Samen dementievriendelijk heeft een gratis online training ontwikkeld waarin u stapsgewijs vaardigheden leert die belangrijk zijn wanneer u in contact komt met mensen met dementie. Volg de gratis training en leer dementie herkennen en op de juiste manier contact te maken.

Lees verder

Bronzen certificaat voor verduurzaming Zuyder Waert

07-02-2019

Magentazorg heeft een bronzen certificaat ontvangen voor het verduurzamen van woonzorglocatie Zuyder Waert. Wethouder Monique Stam reikte woensdag 6 februari 2019 het certificaat uit aan de directie van Magentazorg. De komende twee jaar wil Magentazorg al haar locaties certificeren.

Lees verder

Gerrit Jan Vos nieuwe voorzitter Raad van Bestuur Magentazorg

23-01-2019

Gerrit Jan Vos is per 1 mei a.s. benoemd tot voorzitter Raad van Bestuur van Magentazorg. Hij volgt hiermee Evelyn Lindeman op, die deze functie sinds 1 maart 2018 a.i. vervult.

Lees verder

Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print