Of stuur een Turn on Javascript!
(072) 575 31 30 Turn on Javascript!

Nieuws

Zuyder Waert doet mee met onderzoek VUmc

06-03-2017

Zuyder Waert doet mee aan het onderzoeksproject “Namaste Familieprogramma voor contact met mensen met dementie” van het VU medisch centrum Amsterdam en is begin januari gestart met het uitvoeren van het Namaste Familieprogramma.

Lees verder

Eerste steen nieuwbouw Molenhoeve

06-03-2017

Een feestelijke mijlpaal! Vrijdag 3 maart is de eerste steen gelegd van de nieuwe Molenhoeve in Sint Pancras. Mevrouw Vroegop, die met 23 jaar het langst in de (voormalige) Molenhoeve heeft gewoond, had de eer de speciale steen te plaatsen. Dat deed zij samen met zorgmedewerker Rommy Visser die het langst in De Molenhoeve heeft gewerkt. "Vanaf mijn zestiende", meldt de trotse Rommy die nu bijna 58 jaar is.

Lees verder

Een complete make-over

03-02-2017

Uiterlijk augustus 2017 moet de entree, het restaurant en de ruimtes daaromheen veranderd zijn in een bruisend hart van Zuyder Waert. Wij presenteren graag de plannen aan u. Aan het woord de voorzitter van de cliëntenraad, Elsbeth Hartkoorn, over de ontwikkelingen.

Lees verder

Sleuteloverdacht Nieuw Varne

19-01-2017

Met een officiële sleuteloverdracht is het gebouw 'Nieuw Varne' te Heiloo nu officieel van Magentazorg. Naar verwachting verhuizen in maart 2017 de eerste bewoners naar deze nieuwbouwlocatie.

Lees verder

Bouwplannen zijn bekend voor nieuwbouw Lauwershof

24-11-2016

Deze week zijn de nieuwbouwplannen voor woonzorglocatie Lauwershof bekend gemaakt aan alle betrokkenen. Magentazorg wil 48 appartementen bouwen naast de huidige woonzorglocatie, verdeeld over 2 woonlagen.

Lees verder

Nieuwe duofietsen in Zuyder Waert

15-11-2016

Vanmorgen vierden we de komst van twee nieuwe elektronisch ondersteunde duofietsen in woonzorglocatie Zuyder Waert.

Lees verder

Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Turn on Javascript! Print