Verpleging en verzorging door Actiezorg

  Wij helpen u om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te wonen. Wij ondersteunen u bijvoorbeeld met persoonlijke verzorging en/of verpleging, reiken medicatie aan en geven u advies over hulpmiddelen.

  Waarom onze zorg?
  Al 26 jaar lang zijn we een betrouwbare speler op het gebied van thuiszorg. Wij werken met ervaren teams die graag met u meedenken. Onze teams staan voor u klaar en houden bij het inplannen van bezoeken rekening met uw wensen en behoeftes. Dat is wat ons onderscheidt.

  Kosten
  De kosten van verpleging en verzorging door ons worden vergoed door uw zorgverzekering. De wijkverpleegkundige regelt dit met uw zorgverzekering. U hoeft hiervoor zelf geen actie te ondernemen.

  In 2020 heeft Magentazorg géén contract (meer) met Caresq; hieronder vallen de volgende labels/verzekeringen:
  - 3352/iptiQ Life S.A.
  - 3353/Caresco
  - 3354/Caresq
  - 3359/Eucare
  - 3360/Aevitae (Eucare)
  - 3353/Promovendum
  - 3353/National Academic
  - 3353 Besured
  Ingeval u een van bovengenoemde verzekeringen heeft, dient u voor een andere zorgaanbieder te kiezen; u kunt hiervoor contact opnemen met uw verzekering.


  Verpleging en verzorging aanvragen

  Wilt u zorg ontvangen van Actiezorg? Neem dan contact op met het Servicecentrum van Magentazorg/Actiezorg via telefoonnummer (072) 575 31 30. Het Servicecentrum zal u doorverwijzen naar de wijkverpleegkundige in uw wijk. De wijkverpleegkundige maakt met u een afspraak en komt langs om te kijken welke zorg u nodig heeft.

  Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print