Zorg aan Huis

 • Werk dat ertoe doet!

  Werken in de ouderenzorg ook iets voor jou?! We zoeken nog nieuwe collega's voor de thuiszorg, revalidatie en de woonzorglocaties. Je kunt bij ons ook een opleiding volgen met werkgarantie.

  Snel naar de vacatures
 • Actiezorg en eigen regie

  Soms verliest u door omstandigheden de grip op uw dagelijkse leven. Actiezorg is er voor u om u thuis te helpen de regie weer zoveel mogelijk zelf in handen te nemen.

 • Actiezorg en begeleiding thuis

  Als hulp in uw eigen omgeving onvoldoende ondersteuning biedt, kunt u rekenen op de begeleiding van Actiezorg.

  Meer over begeleiding
 • Dienstenvoucher voor huishoudelijke hulp

  Koop zelf uw huishoudelijke hulp in voor slechts €7,50 per uur! Dat kan in de gemeenten Heerhugowaard en Langedijk.

  Meer over de dienstenvoucher

Thuiszorg in uw buurt

Actiezorg biedt zorg, hulp of begeleiding bij u thuis aan om u in staat te stellen zo lang mogelijk zelfstandig te functioneren in uw eigen vertrouwde omgeving. Een paar uur in de week, dagelijks of soms zelfs 24 uur per dag. U heeft bij ons één aanspreekpunt en u krijgt hulp van zoveel mogelijk dezelfde medewerkers. Dat is wel zo prettig en vertrouwd.

Actiezorg werkt in de regio Noord-Kennemerland (Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Bergen, Egmond, Schoorl, Limmen, Castricum en Heiloo). Actiezorg verleent ambulante begeleiding ook in de kop van Noord-Holland en West-Friesland.


Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Hulp bij het huishouden
 • Verpleging en verzorging
 • Ambulante begeleiding

Hulp bij het huishouden

Het huis op orde houden is best zwaar werk. Als dit (even) niet meer alleen lukt komen wij u helpen. U krijgt een vaste hulp die rekening houdt met uw persoonlijke wensen en omstandigheden. Al meer dan 20 jaar ondersteunen wij de mensen thuis. Zo kunt u zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde huis blijven wonen. Wel zo prettig!

Meer over ondersteuning bij het huishouden

Thuiszorg

Heeft u verpleging of verzorging thuis nodig? Actiezorg biedt u tijdelijk of langdurige zorg. Wij werken in wijkteams en bieden hulp bij de lichamelijke verzorging, zoals aan- en uitkleden, wassen, douchen en het aan- en uittrekken van elastieken kousen. Maar ook intensieve zorg met verpleegkundige handelingen. Onze medewerkers worden continu bijgeschoold en maken samen met u afspraken over uw zorgwensen. U hoeft geen lid te zijn van de thuiszorg, hulpmiddelen kunnen wij ook voor u regelen als dit nodig mocht zijn.

Meer over verpleging en verzorging

Ambulante begeleiding

Actiezorg biedt ambulante en gespecialiseerde begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met psychische problematiek. Wij komen bij u thuis om u praktische handvatten te bieden met als doel uw zelfredzaamheid te behouden en/of te vergroten. U heeft bij ons één aanspreekpunt en u krijgt een vaste begeleider. Wij werken nauw samen met andere organisaties in de regio.

Meer over ambulante begeleiding
Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print