Nieuws

`]]

Aan het werk in het verpleeghuis

30-10-2018

Zorgmedewerkers Roeline en Amsta overhandigden vanochtend de publicatie 'Aan het werk in het verpleeghuis' aan minister Hugo de Jonge.

Lees verder

Diner Dansant in Restaurant Zuyder Waert

13-06-2018

Op 31 mei veranderde De Reek in Zuyder Waert voor heel even in ‘restaurant Zuyder Waert’. Daar vond namelijk een Diner Dansant (Restaurant in Huis) plaats voor cliënten en hun familieleden. Het is het eerste project dat gerealiseerd is in het kader van het ‘vernieuwd programma dagbesteding’ en leverde veel plezier en gezelligheid op bij cliënten én collega’s.

Lees verder

Zuyder Waert doet mee met onderzoek VUmc

06-03-2017

Zuyder Waert doet mee aan het onderzoeksproject “Namaste Familieprogramma voor contact met mensen met dementie” van het VU medisch centrum Amsterdam en is begin januari gestart met het uitvoeren van het Namaste Familieprogramma.

Lees verder

Een complete make-over

03-02-2017

Uiterlijk augustus 2017 moet de entree, het restaurant en de ruimtes daaromheen veranderd zijn in een bruisend hart van Zuyder Waert. Wij presenteren graag de plannen aan u. Aan het woord de voorzitter van de cliëntenraad, Elsbeth Hartkoorn, over de ontwikkelingen.

Lees verder

Terugblik op de rollatorloop 2016

30-09-2016

Een rollatorloop, hoe leuk is dat! Afgelopen maandag werd deze voor de 2e keer georganiseerd door sportservice Atletiekvereniging Hera samen met De Pieter Raat Stichting en het Trinitas college locatie Johannes Bosco.

Lees verder

Zomerfeest Zuyder Waert

15-07-2016

Wauw, wat een feest! We hebben afgelopen zaterdag ruim €1800,- opgehaald tijdens het zomerfeest in Zuyder Waert voor de aanschaf van nieuwe duofietsen. Zo komen we al een eind richting ons doel. Iedereen bedankt, en met name de vele lokale sponsoren!

Lees verder

Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print