Rekerhof

In verzorgingshuis ’t Rekerheem in Alkmaar is op de vierde etage woonzorglocatie Rekerhof gevestigd. Rekerhof is onderdeel van ’t Rekerheem en Magentazorg verleent hier de zorg. Rekerhof bestaat uit 24 eenpersoonsappartementen en twee huiskamers voor ouderen met dementie. U beschikt hier over een eigen eenpersoons appartement, met een zit-/slaapkamer, een kitchenette en eigen sanitair.

Voor de veiligheid van de bewoners zijn de deuren gesloten. Deze zijn te openen met tiptoetsen. De opzet van Rekerhof is zo dat u fijn kunt wandelen over de ruime gangen, die zijn ingericht met verschillende nisjes en zitjes. Er zijn twee huiskamers waar u gezamenlijk met uw medebewoners kan eten of een kopje koffie kan drinken. Ook kunt u hier dagelijks activiteiten doen, zoals het spelen van spelletjes of creatieve bezigheden. Alles is gericht op huiselijkheid en gezelligheid. U bent altijd welkom om te komen kijken als u interesse heeft om bij ons te komen wonen. Neem hiervoor met ons contact op voor een rondleiding.

Kenmerken:

  • Stedelijke omgeving
  • Wonen met een vorm van dementie
  • 24 eenpersoons appartementen met eigen voorzieningen
  • 2 huiskamers

Bereikbaarheid:

De locatie beschikt over een ruime/overdekte fietsenstalling waar u uw fiets kunt plaatsen. Rekerhof is daarnaast goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op een aantal minuten lopen van de locatie stopt de bus. Op www.9292.nl vindt u actuele reisinformatie over de bereikbaarheid met het openbaar vervoer.
Komt u toch met de auto? Rondom Rekerheem kunt u gratis parkeren.Maak een afspraak

Wonen in Rekerhof

  • Specialist in dementiezorg
  • Gezellig wonen
  • Activiteiten
  • Familie en vrienden helpen mee
  • Verdere locatieinformatie

Specialist in dementiezorg

Magentazorg is specialist in dementiezorg. Al vele jaren ondersteunen we mensen met dementie en hun naasten. Het is niet makkelijk om de stap te maken van thuis naar een woonzorgcentrum. Toch zien we dat vrijwel alle nieuwe bewoners snel wennen en gelukkig zijn. Voor familie en vrienden een geruststelling. Onze maatschappelijk werkers vertellen u hier graag meer over.

meer over dementiezorg

Kleinschalig wonen

Rekerhof is onderdeel van ’t Rekerheem en Magentazorg verleent hier de zorg. Rekerhof bestaat uit 24
eenpersoonsappartementen en twee huiskamers voor ouderen met dementie. U beschikt hier over een
eigen eenpersoons appartement, met een zit-/slaapkamer, een kitchenette en eigen sanitair.De opzet van Rekerhof is zo dat u fijn kunt wandelen over de ruime gangen, die zijn ingericht met verschillende nisjes en zitjes.

Familieparticipatie

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Het maakt een nieuw huis een thuis. Voor de bewoners is het erg gezellig als u komt. Maar de bundeling van krachten met ons personeel maakt ook dat er meer mogelijk is. U kunt met zoveel activiteiten helpen. Net als thuis. Uw hulp wordt enorm gewaardeerd.

Meer informatie over Rekerhof

Als u interesse heeft om eens bij ons te komen kijken, is het prettig om een afspraak te maken. Wij kunnen u dan alles vertellen over het wonen in Rekerhof. Graag geven we u een rondleiding.

Onderaan kunt u detailinformatie downloaden over Rekerhof, kijk bij de folders en daaronder locatie informatie.

welkom in Rekerhof

Fotoalbum

Mooie raampartijen in de woningen
Het Rekerheem is gevestigd op de vierde verdieping van de Rekerhof
Entree Rekerhof
Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print