Vrienden van Oudtburgh

De stichting Vrienden van Oudtburgh beheert ontvangen bijdragen en donaties en laat deze ten goede komen aan bewoners van Oudtburgh. Veel activiteiten, uitstapjes, optredens van artiesten en voorzieningen, zoals de belevingstuin, duofietsen en een vleugel worden vanuit de stichting (mede) gefinancierd. U kunt hen steunen met een gift op rekeningnummer NL 92 INGB OOO5 6111 72. De stichting Vrienden van Oudtburgh heeft een ANBI status: ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit feit is aantrekkelijk voor donateurs omdat giften in dat geval een belastingvoordeel kunnen opleveren.
Contactgegevens:
Stichting Vrienden van Oudtburgh, t.a.v. de heer N. van der Kley, Molenweidtje 1, 1862 BC Bergen (NH)

  • De Vrienden van maken extra's mogelijk. Word ook onze vriend!

Contactgegevens en beleidsplan

Ieder jaar stelt de Stichting een beleidsplan op. Wilt u meer over de Stichting Vrienden van Oudtburgh weten? Neem dan contact op met de heer N. van der Kley, Molenweidtje 1, 1862 BC Bergen, tel: 072 - 581 58 08 of e-mail: kleij202@wxs.nl.

In de jaarrekening 2014 , jaarverslag over 2014, het jaarverslag over 2015 en de jaarrekening over 2015 kunt u verdere informatie vinden; als ook in de jaarrekening over 2016 en het jaarverslag over 2016. Inmiddels zijn ook de jaarrekening 2017, de jaarrekening 2018 en het jaarverslag over 2017 beschikbaar.

Word vrijwilliger en steun ons

Wilt u ons op een andere manier helpen? Doe vrijwilligerswerk! Vrijwilligers zijn voor ons van onschatbare waarde. Zij helpen bijvoorbeeld in de winkel of op de dagbehandeling en assisteren bij maaltijden en activiteiten. Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom. Belangstellenden kunnen ook contact opnemen met onze coördinator vrijwilligers, Yvonne Mosch, y.mosch@magentazorg.nl of bel 072 - 582 08 00.

 Meer informatie

Stichting Vrienden van Oudtburgh

De Stichting Vrienden van Oudtburgh zorgt ieder jaar voor mooie projecten. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers en uw giften kunnen we net dat beetje extra doen voor onze bewoners en bezoekers van de dagbesteding. Dit wordt door iedereen enorm gewaardeerd!

Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print