Nieuws

`]]

Cradle brengt bewoners, zorgverleners en familie dichterbij elkaar

23-04-2019

Magentazorg introduceert een interactief zorginstrument speciaal voor bewoners met dementie. Door middel van persoonlijke aandacht en lichamelijke aanraking creëert de CRDL (Cradle) een gelijkwaardige vorm van interactie tussen bewoners en hun naasten.

Lees verder

Cliënten Oudtburgh exposeren schilderijen tijdens Kunst10daagse

09-10-2018

De cliënten van Oudtburgh exposeren tijdens de Kunst10daagse hun schilderijen aan het publiek. De expositie is van zaterdag 20 t/m zondag 28 oktober dagelijks te bezoeken van 11:00 tot 17:00 uur bij Stalkunst aan de Voert 9 in Bergen. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.

Lees verder

Woonzorglocatie Oudtburgh wordt open instelling

02-07-2018

Dinsdag 26 juni opent woonzorglocatie Oudtburgh haar afdelingsdeuren voor cliënten. De woonzorglocatie waarbij de afdelingen oorspronkelijk gesloten waren, is de afgelopen maanden verbouwd tot een open instelling. Cliënten kunnen zich na de verbouwing vrij door het pand bewegen. Ook de centrale hal heeft een ware metamorfose ondergaan.

Lees verder

Samen tegen eenzaamheid

15-09-2017

Van 21 september t/m 1 oktober is er de landelijke week van de Eenzaamheid. In Bergen, Schoorl en de Egmonden zal Stichting Welzijn Bergen in samenwerking met kerken, wijkverenigingen en diverse andere organisaties een speciaal activiteitenprogramma aanbieden. Vanzelfsprekend werkt Magentazorg hier aan mee.

Lees verder

Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print