Sleuteloverdacht Nieuw Varne

  19-01-2017

  Met een officiële sleuteloverdracht is het gebouw 'Nieuw Varne' te Heiloo nu officieel van Magentazorg. Naar verwachting verhuizen in maart 2017 de eerste bewoners naar deze nieuwbouwlocatie.

  Deze appartementen zijn gebouwd volgens het concept Beschermd Wonen voor mensen met een ondersteuningsvraag. Marcel Rosendaal, manager vastgoed en technisch beheer bij Magentazorg, is enthousiast over de oplevering van dit project. “Samen met Kennemer Wonen zijn woningen gerealiseerd die volledig aansluiten op zorg anno nu en later. Mensen met een zorgvraag, in welke mate dan ook, willen zich vooral thuis voelen in een woning. Daar dragen we nu hopelijk letterlijk een steentje aan bij”.

  Samenwerking
  Naast de appartementen voor Magentazorg bevinden zich in dit gebouw zes driekamerappartementen. Deze zorgappartementen worden met voorrang verhuurd aan mensen met een zorgindicatie (CIZ), waarbij echtparen met beiden een zorgindicatie voorrang hebben. Dick Tromp, directeur-bestuurder van Kennemer Wonen zegt hierover: “Kennemer Wonen vindt het belangrijk om voldoende betaalbare woningen in prettige wijken te hebben voor die mensen die het nodig hebben. Om dat te realiseren werken we veelvuldig samen met organisaties die een rol spelen bij wonen, welzijn en zorg, zoals Magentazorg. Daar is dit project een prachtig voorbeeld van,” sluit hij af.

  Op de foto van links naar rechts: Marcel Rosendaal, Marleen Jaspers (wijkmanager Magentazorg) en Dick Tromp.

  terug naar het overzicht
  Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print