Nieuw Varne open voor publiek

  09-05-2016

  Tijdens de Dag van de Bouw, op zaterdag 4 juni, kan iedereen een kijkje achter de schermen komen nemen bij ‘Nieuw Varne’. Normaliter is de toegang verboden, maar van 10.00 tot 15.00 uur is de bouwplaats van ‘Varne Buiten’ open voor publiek. De toegang is gratis en er valt een hoop te beleven voor jong en oud.

  Wonen in een groene omgeving, dicht bij het strand en de duinen. Dat is ‘Varne Buiten’, de kleinschalige woonbuurt aan de noordwestrand van Heiloo, op het terrein van de voormalige campings ‘Klein Varnebroek’ en ‘Heiloo’. In deze groene omgeving kunt u vanaf februari 2017 wonen in het luxe appartementencomplex ‘Nieuw Varne’. Het complex wordt speciaal gemaakt voor mensen met dementie, die erg op hun privacy gesteld zijn en graag zelfstandig blijven wonen in een beschermde, veilige omgeving. Met zorg en dienstverlening binnen handbereik voor wanneer dat nodig is.

  De bouw van Nieuw Varne is eind vorig jaar gestart. Tijdens de Dag van de Bouw kunt u niet alleen zien hoe ver de bouw
  gevorderd is, maar krijgt u ook uitleg over hoe de bouw in z’n werk gaat. Natuurlijk wordt er nog steeds veel handwerk door echte vakmensen verricht, maar achter de bouw gaat ook een wereld aan vernieuwende producten en processen schuil waarin met de modernste technologieën en technieken wordt gewerkt. Kijk voor meer informatie of andere opengestelde locaties op www.dagvandebouw.nl.

  terug naar het overzicht
  Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print