Parkinson Café

  22-08-2016

  Kent u het Parkinson Café in Alkmaar al? Dit zogeheten P-Café is een ontmoetingsplaats voor Parkinson patiënten, hun partner en vrienden. Eén keer per maand, op de dinsdagochtend is er een bijeenkomst in woonzorglocatie Lauwershof.

  Bij het P-Café heerst een ongedwongen sfeer en er is veel ruimte voor onderlinge gesprekken. Via een workshop, met een steeds wisselend thema, krijgt u informatie over uiteenlopende onderwerpen. Deze hebben betrekking op Parkinson, of u kunt ervaring opdoen met verschillende recreatieve activiteiten. Natuurlijk kunt u er vooral ook praten met mensen in een vergelijkbare situatie als die van u.

  Het programma begint altijd om 10.00 uur en de inloop is vanaf 9.30 uur. Rond 11.30 uur eindigt het programma. Deelname is gratis.

  Benieuw naar het programma van de komende periode? Kijk op www.p-cafe.nl.

  P-Loket
  Na afloop van een workshop, rond 11.00 uur, is het P-loket geopend. Hier kunt u met uw vragen terecht, bij professionals vanuit het Parkinson Netwerk, zoals de ergotherapeut, Parkinson verpleegkundige, logopedist, psycholoog etc. Zij kunnen uw vragen beantwoorden, of u desgewenst in contact brengen met de voor u meest geschikte hulpverlener.

  terug naar het overzicht
  Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print