Nieuws

`]]

Revalidatie Alkmaar heeft een nieuwe voedingsleverancier

15-07-2019

Hutten gaat dagelijks eten en drinken verzorgen voor onze 60 revalidanten.

Lees verder

Hoe voorkom je een beroerte?

06-05-2019

Magentazorg doet mee aan de landelijke Dag van de Beroerte. Een beroerte (CVA) is een hersenbloeding of herseninfarct waar in Nederland meer dan 100 mensen per dag door getroffen worden. Het is één van de meest levensbedreigende aandoeningen met circa 10.000 doden per jaar. In vergelijking met verkeersslachtoffers: in het verkeer vallen circa 700 doden per jaar.

Lees verder

Parkinson Café

22-08-2016

Kent u het Parkinson Café in Alkmaar al? Dit zogeheten P-Café is een ontmoetingsplaats voor Parkinson patiënten, hun partner en vrienden. Eén keer per maand, op de dinsdagochtend is er een bijeenkomst in woonzorglocatie Lauwershof.

Lees verder

Beautydag Body Shop

15-04-2016

Woensdag 13 april hebben onze bewoners van Lauwershof kunnen genieten van een beautydag, verzorgd door Olha en Mandy van de Body Shop Alkmaar.

Lees verder

Schilderworkshop a la Bob Ross met bewoners Lauwershof

19-02-2016

Bewoners en vrijwilligers aan het schilderen bij de GGZ in Heerhugowaard

Lees verder

Magentazorg kiest voor nieuwbouw in Oudorp

11-03-2015

De toekomstplannen van woonzorglocatie Lauwershof zijn vorige week bekend gemaakt aan bewoners, medewerkers en vrijwilligers. De boodschap is duidelijk. “Woonzorglocatie Lauwershof in Alkmaar is een belangrijke locatie die wij in de toekomst willen behouden”. De keuze voor nieuwbouw is volgens Lia de Jongh, voorzitter van de Raad van Bestuur, daarvoor essentieel.

Lees verder

Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print