Nieuws

De BuitenOmdenkers: “Denk en doe mee!”

18-04-2016

Om de voortgang van een ‘Tweede Jeugd Buiten Zorg’ te bespreken was er in maart een voortgangsbijeenkomst. Daar waren ruim honderd mensen aanwezig. Onder hen ook een groep enthousiaste buurt- en dorpsgenoten die graag willen meepraten over hoe de omgeving erbij te betrekken. Die betrokkenheid is namelijk van belang voor het voortbestaan van Buiten Zorg.

Lees verder

Gangmakersavond Buiten Zorg druk bezocht

18-03-2016

Om de voortgang van een ‘Tweede Jeugd Buiten Zorg’ te bespreken waren belanghebbenden op woensdag 16 maart 2016 uitgenodigd voor een zogeheten ‘gangmakersavond’. Ruim honderd mensen gingen op de uitnodiging in; een mooie mix van mensen uit de wijk, bewoners, vrijwilligers en professionals.

Lees verder

"Ik ben hier aan mijn tweede jeugd begonnen"

14-03-2016

Sinds kort woon ik hier zelfstandig en dat is mij fantastisch gelukt”, schrijft kersvers bewoner van Buiten Zorg in Zuid-Scharwoude Jan Sieverts. “Ik ben hier echt aan mijn tweede jeugd begonnen. Zo voel ik dat.”

Lees verder

Nieuwe fase 'tweede jeugd Buiten Zorg'

17-12-2015

Op woensdag 16 december presenteerden Magentazorg en woningcorporatie Habion de eerste ideeën voor de tweede jeugd van Buiten Zorg en Grenswoude in Zuid-Scharwoude. Ze deden dat op de drukbezochte 'Terugkomdag'. Naast deze terugkoppeling leverden bewoners zelf ook een leuke bijdrage aan de bijeenkomsten, met onder andere optredens van een koor.

Lees verder

In beweging bij Buiten Zorg

01-12-2015

Tv-persoonlijkheid Olga Commandeur reisde afgelopen maandag 23 november af naar Langedijk om haar befaamde ochtendprogramma ‘Nederland in beweging’ live te verzorgen. Bewoners van Buiten Zorg en geïnteresseerden uit de wijk kwamen bijeen om onder de bezielende leiding van Olga te werken aan hun gezondheid. En haar inspirerende woorden, gecombineerd met opzwepende muziek hadden zichtbaar effect. Vol enthousiasme deed iedereen mee!

Lees verder

Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print