Of stuur een Turn on Javascript!
  (072) 575 31 30 Turn on Javascript!

  Aanvragen en kosten van een woning met zorg

  Om in aanmerking te komen voor wonen op één van onze woonzorglocaties, heeft u een indicatie nodig van het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ). Het CIZ bepaalt de soort en hoeveelheid zorg die u nodig heeft. Heeft u een indicatie? Dan worden de kosten voor de zorg en het verblijf vergoed door de WLZ (Wet Langdurige Zorg). U betaalt wel een eigen bijdrage. De hoogte daarvan wordt vastgesteld door het CAK en is afhankelijk van uw inkomen en uw vermogen.

  In woonzorglocaties Hoog Duinen en Buiten Zorg kunt u ook wonen met een VPT (Volledig Pakket Thuis). U huurt dan zelf uw appartement in één van de gebouwen, en krijgt via uw VPT de gewenste zorg. De medewerkers van het servicecentrum kunnen u informeren over de mogelijkheden.

  Als u hulp wilt bij het aanvragen van een indicatie of als u vragen heeft over het wonen bij Magentazorg en wachtlijstinfo, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Wachtlijsten wijzigen dagelijks, voor slechts 1 locatie geldt een wachtlijst.

  Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Turn on Javascript!" title="Deel via e-mail" onClick="_gaq.push(['_trackEvent', 'SocialShare', 'Click', 'E-mail']);">Deel via e-mail Print