Ik werk met mijn hart

Functies
Werknemers

Werken bij Magentazorg

Jouw persoonlijke aandacht vergroot haar eigenwaarde. Jouw oprechte interesse versterkt zijn zelfvertrouwen. Jouw liefdevolle zorg opent ogen, harten en deuren. Elke dag weer.

Wil jij ook het verschil maken in de ouderenzorg? Solliciteer dan op één van de vele functies bij Magentazorg.

Alles over Magentazorg

Maak het verschil in ouderenzorg

Check hier hoe leuk het is om bij Magentazorg te werken

Verzorgende IG

Als verzorgende IG bij Magentazorg verzorg, verpleeg en begeleid je samen met collega’s de cliënten van onze woonzorglocaties. Er wordt veel van je verwacht; door cliënten én door collega’s. Gezelligheid, warmte, een luisterend oor of sparringpartner; je voelt feilloos aan welke rol je het beste aan kunt nemen en je verliest daarbij geen moment het belang van de cliënten uit het oog.

Alles over de functie

Coördinerend
verpleegkundige

De coördinerend verpleegkundigen bij Magentazorg zijn niet alleen aanpakkers en doeners, maar ook meedenkers en coaches. Ze coördineren, begeleiden en ondersteunen bij de zorgverlening aan cliënten. Ze plannen en organiseren, observeren en communiceren, reflecteren en handelen; soms allemaal tegelijkertijd.

Alles over de functie

Medewerker
schoonmaak

Ben je medewerker schoonmaak bij Magentazorg, dan zorg je ervoor dat de woonomgeving van de cliënten spic en span is. Tegelijkertijd verlies je de sfeer in de woning niet uit het oog. Dankzij jouw werk verblijven onze cliënten én je collega’s in een schone en opgeruimde omgeving. Dat zorgt voor blije gezichten. Er wordt uitgekeken naar jouw komst!

Alles over de functie

Medewerker
hulp bij het huishouden

Medewerker hulp bij het huishouden is meer dan alleen schoonmaken. Je komt bij mensen thuis en die paar uur per week ben je vaak hun steun en toeverlaat. Je past je gemakkelijk aan en vindt het fijn om met verschillende mensen om te gaan. Uiteraard sta je er nooit alleen voor. Je werkt in de wijk en je kunt altijd terugvallen op je collega’s of op je leidinggevende.

Alles over de functie

Bekijk alle vacatures
van Magentazorg

Naar vacatureoverzicht

Meer informatie
over de organisatie

Alles over de organisatie