Werken en leren

  • Medewerkers kunnen thuis online bijscholen via de MagentAcademy.

Waarom jij bij ons wilt werken!

Bij Magentazorg werk je vanuit je hart en je professie. Met behulp van jouw kwaliteiten leveren wij excellente zorg en dienstverlening.

Je wordt geïnspireerd door het contact met onze cliënten, de samenwerking met enthousiaste collega’s en het volgen van scholing via de digitale leeromgeving van MagentAcademy. We willen een goed werkgever voor je zijn en je ondersteunen in je ontwikkeling en jouw verantwoordelijkheid in je functie.

Wij bieden je een dynamische werkomgeving, waarin veel ruimte is voor jouw inbreng.

Neem voor meer informatie over de vacatures contact op met HRM services, via 072 - 575 3620 of eenbaan@magentazorg.nl.

Ontwikkel jezelf verder bij Magentazorg

Wij bieden volop mogelijkheden om jezelf (verder) te ontwikkelen. Vanuit ons eigen opleidingscentrum MagentAcademy worden bij- en nascholingsactiviteiten voor onze medewerkers georganiseerd en zijn er onder andere de volgende leerwerkplekken:

  • Opleiding tot verzorgende IG en opleiding tot verpleegkundige, in samenwerking met het ROC. We bieden een tweejarige BBL opleiding tot verpleegkundige aan voor mensen die al in het bezit zijn van een diploma verzorgende IG. Daarnaast hebben wij een driejarige (of verkorte tweejarige) BBL opleiding tot verzorgende IG. Deze eigen opleiding tot verzorgende IG sluit aan op de praktijk van Magentazorg. Wanneer er een opleiding van start gaat, wordt dat op deze site bekendgemaakt. Let op: we hebben verschillende wervingsmoment per jaar. Mochten we aan het werven zijn, dan vind je deze vacature op onze website. Wil je graag je interesse voor de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkunde willen kenbaar maken buiten een wervingsmoment? Dan kun je via de vacature verzorgende IG of verpleegkunde je CV en motivatie achterlaten. Wanneer wij een nieuwe werving starten zullen we je benaderen of je mee wilt gaan in de sollicitatieprocedure.
  • Opleidingsplaats tot arts of Specialist Ouderen Geneeskunde.
  • Diverse mogelijkheden voor stagiaires.
  • Met onze digitale leeromgeving leer je waar en wanneer het jou uitkomt.
  • Op ons online platform “Andere Handen community” kun je ervaringen uitwisselen, kennis delen en leren van jouw collega’s.

Neem voor meer informatie over de opleidingen contact op met HRM services, via hrmservices@magentazorg.nl of bel 072 - 575 3620. Je kunt ook eerst de FAQ bekijken voor de meest voorkomende vragen en antwoorden.

Vrijwilligers

Jong of al wat ouder, voor een uurtje of een dagdeel: binnen Magentazorg is er altijd wel een vrijwilligersfunctie die jou past. Met jouw persoonlijke aandacht en hulp bij activiteiten draag je in grote mate bij aan het welzijn van onze bewoners. In aanvulling op de professionele zorg kan er zo meer mogelijk gemaakt worden voor de bewoners. Dat maakt nu net het verschil!

Ook vrijwilliger worden ? Meld je nu aan.

 

Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print