Werken bij Magentazorg

  • Medewerkers kunnen thuis online bijscholen via de MagentAcademy.

Werken bij Magentazorg

Magentazorg geeft kleur aan zorg met persoonlijke aandacht. Werk je bij Magentazorg, dan werk je in een omgeving waarin je professioneel geïnspireerd wordt. Die inspiratie haal je uit de interactie met je collega's en vanzelfsprekend uit het contact met je cliënten. Bij ons krijg je de ruimte om te groeien; zowel persoonlijk als professioneel. Bij Magentazorg zeggen we: 'Goede zorg leveren we samen!' Samen met de cliënt, samen met zijn of haar naasten en samen met de ruim 1.500 collega's en 700 vrijwilligers die kleur geven aan Magentazorg.

Bij ons kun je erop rekenen dat we alles in het werk stellen om jou een prettige werkomgeving te kunnen bieden. Daarom houden we zo veel mogelijk rekening met jouw persoonlijke wensen en jouw persoonlijke situatie.

Neem voor meer informatie over de openstaande vacatures contact op met HRM services, via 072 - 575 3620 of eenbaan@magentazorg.nl.

Opleidingen en ontwikkeling

Er zijn bij ons veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door het volgen van cursussen en\of opleidingen. Via onze MagentAcademy bieden we verschillende werken en leren trajecten aan. We organiseren regelmatig leuke workshops voor alle medewerkers. Bijvoorbeeld op het gebied van mindfulness en gezond eten. Ook heb je als medewerker toegang tot Good Habitz een online platform met meer dan 100 online trainingen. Zorg doen we samen, daarom investeren we graag in jou.

Wil je meer weten over de opleidingsmogelijkheden bij MagentAcademy? Klik dan hier voor meer informatie.

Neem voor meer informatie over de opleidingen contact op met MagentAcademy, via magentacademy@magentazorg.nl of bel 072 - 575 3686.

Aan de slag als vrijwilliger

Jong of al wat ouder, voor een uurtje of een dagdeel: binnen Magentazorg is er altijd wel een vrijwilligersfunctie die jou past. Met jouw persoonlijke aandacht en hulp bij activiteiten draag je in grote mate bij aan het welzijn van onze bewoners. In aanvulling op de professionele zorg kan er zo meer mogelijk gemaakt worden voor de bewoners. Dat maakt nu net het verschil!

Ook vrijwilliger worden ? Meld je nu aan.

Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print