Vrienden van Lauwershof

De Stichting Vrienden van Lauwershof zorgt ervoor dat bewoners en bezoekers van de dagbehandeling meer ontspanningsmogelijkheden krijgen. De donaties en giften maken veel extra's mogelijk. Hier zijn we heel blij en dankbaar voor!

Algemene informatie

De stichting Vrienden van Lauwershof beijvert zich om extra welzijnsactiviteiten voor de bewoners van de locaties Lauwershof (voormalig), De Oude Trambaan, De Daalder, Meander, De Dijckhoeve en Nieuw Varne mogelijk te maken door financiële ondersteuning. Dit zorgt ieder jaar weer voor mooie projecten. Dankzij uw giften kunnen we net dat beetje extra doen voor onze bewoners en bezoekers van de dagbesteding. U kunt ons steunen met een gift op rekeningnummer NL76ABNA0230111807. De stichting Vrienden van Lauwershof heeft een ANBI status: ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit feit is aantrekkelijk voor donateurs omdat giften in dat geval een belastingvoordeel kunnen opleveren. Het fiscaal nummer is 8160.36.032

De stichting heeft een jaarverslag 2019 uitgebracht waarin verslag gedaan wordt van de activiteiten. De financiële verantwoording treft u aan in de jaarrekening 2019.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer W.G.M. Groot: wgmgroot@gmail.com, of via 06-57619930.

Alle leden van het stichtingsbestuur verrichten activiteiten op vrijwillige basis en ontvangen hiervoor geen beloning.

Downloads

Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print