U doet er toe

  Elke dag willen we onze missie waarmaken. Onze medewerkers doen dit met veel passie en liefde voor het vak. We proberen u thuis zo goed mogelijk te ondersteunen in uw zelfstandigheid en, als het niet meer gaat, u een fijn warm huis te bieden bij Magentazorg. Elke twee jaar houden we een klanttevredenheidsonderzoek en een medewerkeronderzoek. Met de uitslagen gaan we aan de slag om de punten die verbeterd moeten worden aan te pakken. Daarnaast wordt de kwaliteit van de dienstverlening regelmatig beoordeeld door externe deskundigen zoals de inspectie voor de gezondheidszorg (IGZ). Bekijk hier de rapporten van de IGZ.

  Leveringsvoorwaarden

  Bij het leveren van zorg houden we ons aan de Algemene Voorwaarden voor zorg, opgesteld door zorgorganisatie ActiZ en branchevereniging BTN. Deze Algemene Voorwaarden van ActiZ en BTN zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond, de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF) en de LOC Zeggenschap in Zorg in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad.

  Wij zijn wij (in cijfers)

  Actiezorg, Behandelzorg en Magentazorg is met bijna 1600 medewerkers de grootste zorgaanbieder in de regio. Hier vindt u relevante informatie met betrekking tot onze personele bezetting.

  Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print