Over ons

Magentazorg geeft kleur aan de zorg

Magentazorg verleent onderscheidende zorg voor ouderen en kwetsbare mensen in de regio Noord-Holland-Noord. Naast goede basiszorg, zijn we gespecialiseerd in mensen met een aandoening aan het brein, zoals onder meer Alzheimer, CVA, dementie, Parkinson en Korsakov.
We vinden dat iedereen de best passende zorg, leef- en woonfaciliteiten verdient. Zorg die aansluit bij de wensen van de cliënt en hun netwerk. Met begrip voor onbegrepen gedrag en goede ondersteuning van het netwerk. Elders vaak niet te vinden binnen één organisatie.

Als herstel mogelijk is helpen we mensen op weg om te leven met hun beperkingen. We ondersteunen mensen het liefst thuis, tussen hun contacten en in hun vertrouwde omgeving en geschiedenis.
Maar soms is dat geen optie meer. Dan bieden we op verschillende locaties beschermd en beschut wonen. Magentazorg verhuist dan als het ware mee, zodat de band die we met de cliënt hebben opgebouwd behouden blijft. Vanzelfsprekend is ook dat we samen met de familie en naasten de cliënt de nodige ondersteuning en zorg geven, ondersteund door onze deskundige medewerkers en (zorg)partners in de regio. We kunnen het namelijk niet alleen.

Het zijn vooral onze medewerkers die het verschil maken: zij zijn betrokken en ervaren. En daar investeren we blijvend in. Werk je bij Magentazorg, dan werk je in een omgeving waarin je professioneel geïnspireerd wordt. Die inspiratie halen medewerkers uit de interactie met collega's en vanzelfsprekend uit het contact met cliënten. Bij ons krijgt iedereen de ruimte om te groeien; zowel persoonlijk als professioneel.

Raad van bestuur

Gerrit Jan Vos

Leden van de raad van toezicht zijn:
- J.C. de Cocq van Delwijnen, vice-voorzitter, waarnemend voorzitter
- Mevrouw C.M. Schilder, lid
- J.W. Hendriks, lid
- R. Liefting, lid
Jaarverslag

Elk jaar publiceren wij een kwaliteitsplan, een kwaliteits- en een bestuursverslag. Dit geeft u een overzicht wat er in het afgelopen jaar is gebeurd. U kunt lezen over ons kwaliteitsbeleid, de verbeteracties die we hebben doorgevoerd, en ook over de impact van de kabinetsplannen op onze bewoners, medewerkers en woonzorglocaties. We willen hierin heel open zijn. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op.

Download:

Kwaliteitsplan 2019

Kwaliteitsplan 2018

Jaarverslag bestuur en kwaliteit 2018

Downloads

Hieronder informatie die u kunt downloaden en eventueel uitprinten om thuis rustig alles door te kunnen lezen. Mist u iets? Laat het ons weten!

Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print