​Magentazorg swingt mee in de JerusalemaChallenge

    02-10-2020

    Medewerkers van Revalidatiecentrum Magentazorg gooiden de heupen los en swingden mee op de beats van Jerusalema om een boodschap van hoop te verspreiden. Bekijk de leuke video!

    Het nummer Jerusalema en bijbehorende dance staan symbool voor wereldwijde verbondenheid en hoop tijdens deze zware coronaperiode. Over de hele wereld dansen zorgmedewerkers, maar ook monniken in Italië, profvoetballers, brandweermannen en supermarktmedewerkers, mee in de JerusalemaChallenge. Mildred Berghammer, fysiotherapeut: ‘Ook wij doen natuurlijk mee aan de JerusalemaChallenge. Op deze manier willen we onze boodschap om optimistisch te blijven en hoop te houden, overbrengen aan onze revalidanten, kwetsbare ouderen en onze hardwerkende collega’s in de zorg!’



    terug naar het overzicht
    Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print