Informatie coronavirus

  09-11-2020

  Ook bij Magentazorg hebben wij helaas te maken met coronabesmettingen onder zowel cliënten als bewoners.

  De betrokken cliënten, naasten en medewerkers zijn direct geïnformeerd. De betreffende afdelingen zijn geïsoleerd en alle maatregelen zijn getroffen om de kans op verdere verspreiding van het virus te beperken. Zo zijn cliënten en medewerkers in de nabije omgeving van de positief geteste personen preventief getest. Het personeel werkt in beschermende kleding. Familie van betrokken cliënten kunnen hun naasten op afspraak bezoeken in beschermende kleding. De kwaliteit en continuïteit van zorg is niet in gevaar. De meeste locaties van Magentazorg zijn coronavrij.

  Aandacht voor coronamaatregelen
  Iedereen doet ontzettend zijn best om corona buiten de deur te houden. Dat kunnen we alleen samen doen. Daarom willen we aandacht vragen voor onze bezoekersregeling. We stellen de veiligheid en gezondheid van onze cliënten en medewerkers voorop. Een ieder is verantwoordelijk de bezoekregeling te respecteren en hier zorgvuldig mee om te gaan, waarbij het bezoeken van onze locaties (met ‘besmettingsgevaar’) op eigen risico is.

  Hieronder vindt u de poster met alle afspraken op een rij. Wij willen u vragen de poster goed door te nemen.

  112020 Poster Bezoekregeling.pdf


  terug naar het overzicht
  Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print