Verdere versoepeling per 1 juli

  01-07-2020

  Afgelopen weken hebben veel werkzaamheden in het teken gestaan van het coronavirus. We zijn blij dat we het coronavirus buiten de deur hebben weten te houden dankzij de inzet van velen. Inmiddels is er sprake van meerdere versoepelingen: bezoekers mogen weer naar binnen, de dagbesteding is weer open, cliënten mogen buiten een wandeling maken en vrijwilligers kunnen weer 1-op-1 activiteiten verrichten. Daar zijn we ontzettend blij mee.

  Per 1 juli is er ruimte voor nog meer versoepeling en zijn bezoekers 7 dagen in de week welkom. Als bezoeker is het niet meer nodig om een afspraak te maken voordat u uw familielid komt bezoeken. Wel dient de bezoeker zijn of haar gegevens te registreren bij binnenkomst. Hiervoor ligt een registratieformulier bij de toegang van iedere locatie. Mocht de bezoeker ziekteverschijnselen hebben die gerelateerd zijn aan corona, dan vragen wij de bezoeker in verband met de veiligheid van onze bewoners en personeel om thuis te blijven.

  Ruime bezoektijden
  Elk verpleeghuis heeft op maat ruime bezoektijden. De anderhalve meter afstand tijdens het bezoek blijft van kracht. Het is toegestaan om met maximaal 2 bezoekers op de kamer van de bewoner aanwezig te zijn, mits anderhalve meter afstand kan worden gehouden.

  Zelfstandig naar buiten
  Bewoners mogen zelfstandig naar buiten toe, indien de bewoner de RIVM-regels bewust in acht kan nemen.

  We vinden het fijn om bezoekers weer te mogen ontvangen en we willen de bezoekers bedanken voor het goed opvolgen van de bezoekregeling. We doen dit samen!

  Vragen
  Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met het servicecentrum. Het servicecentrum is bereikbaar via (072) 575 31 30, maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.  terug naar het overzicht
  Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print