Creatieve manieren om elkaar te kunnen zien

  08-05-2020

  Door het sluiten van de verpleeghuizen was ineens het contact tussen cliënten en hun naasten niet meer mogelijk. De afgelopen weken is alle creativiteit aangeboord om dit contact zo goed mogelijk in stand te houden. Er mag veel niet, maar we zijn ook in staat om binnen die grenzen, heel veel wél te doen. Daar is heel hard aan gewerkt door iedereen. We zijn daar erg trots op!

  Op elke locatie is er een vorm van contact mogelijk. Op afspraak is er contact met familie via:

  • de tuinen/terrassen
  • het raam
  • tenten
  • en speciaal gebouwde interne units met een afscheiding van plexiglas.

  Los daarvan is er natuurlijk telefonisch contact, beeldbellen, en worden er extra nieuwsbrieven verstuurd. In die nieuwsbrieven wordt er uitgebreid verslag gedaan van de activiteiten die door medewerkers zelf zijn opgezet. Ook worden we met regelmaat verrast door spontane en belangeloze optredens van artiesten om onze cliënten en medewerker een hart onder de riem te steken

  terug naar het overzicht
  Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print