Bewoners genieten van live radio-uitzending

  23-03-2020

  Afgelopen weekend werd het levendige radioprogramma Hilversum Uit van NPO 1 live uitgezonden vanuit de gele radiobus bij onze locatie Hoog Duinen! Natuurlijk helemaal Coronaproof. Een geweldig initiatief in deze onzekere en voor kwetsbare ouderen eenzame tijden. De bewoners vonden het fantastisch!

  Een uur lang radio met livemuziek en gesprekken met medewerkers, bewoners en familieleden over de impact van het virus. In samenwerking met Stichting De Tijdmachine wilde het radioprogramma bewoners in het zonnetje zetten en een hart onder de riem steken. En dat is gelukt! Bewoners genoten van de verzoeknummers die buiten live werden gespeeld.

  Luister hier de uitzending terug: https://www.nporadio1.nl/hilversum-uit.

  terug naar het overzicht
  Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print