Nieuws

`]]

Oefenvideo's voor cliënten op Youtube Magentazorg

02-04-2020

De fysio/oefentherapie en logopedie hebben de handen in een geslagen; afgelopen week hebben ze verschillende therapeutische oefeningen opgenomen voor de cliënten. De video's zijn te vinden op het Youtube-kanaal van Magentazorg.

Lees verder

Magentazorg neemt 24 coronapatiënten op uit regio op gesloten afdeling

31-03-2020

Maandag 30 maart is er een COVID-unit gerealiseerd , die de komende twee dagen groeit van 6 naar 24 bedden op de begane grond van het revalidatiecentrum Alkmaar. Een COVID-unit is een afgesloten afdeling waar coronapatiënten uit de hele regio worden opgenomen die wat langer de tijd nodig hebben om te herstellen.

Lees verder

Meest gestelde vragen coronavirus

24-03-2020

Hierbij delen we de meest gestelde vragen over het coronavirus (COVID-19) voor cliënten, familieleden, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers.

Lees verder

Bewoners genieten van live radio-uitzending

23-03-2020

Afgelopen weekend werd het levendige radioprogramma Hilversum Uit van NPO 1 live uitgezonden vanuit de gele radiobus bij onze locatie Hoog Duinen! Natuurlijk helemaal Coronaproof. Een geweldig initiatief in deze onzekere en voor kwetsbare ouderen eenzame tijden. De bewoners vonden het fantastisch!

Lees verder

Dank voor jullie steun!

20-03-2020

In deze moeilijke en voor kwetsbare ouderen eenzame tijden, ontvangen medewerkers en bewoners van diverse Magentazorg locaties ontzettend veel steun. Hartverwarmend en prachtig om te zien!

Lees verder

Het coronavirus

06-03-2020

Al wekenlang wordt het nieuws beheerst door het wereldwijde coronavirus. Magentazorg heeft als zorgaanbieder een extra verantwoordelijkheid ten behoeve van kwetsbare ouderen. Magentazorg is zeer alert en voorbereid. Wij volgen de actuele protocollen en zijn goed geïnformeerd.

Lees verder

Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print