​Word jij onze nieuwe collega?

  24-12-2019

  Aangezien we hard op zoek zijn naar nieuwe collega’s, rijdt vanaf vandaag de Magentabus rond in onze hele regio. De bus is knalroze en valt dan ook niet te missen!

  Heb jij onze knalroze bus gespot en ben je nieuwsgierig geworden? Werken bij Magentazorg is leuk! Werk je bij Magentazorg, dan werk je in een omgeving waarin je professioneel geïnspireerd wordt. Die inspiratie haal je uit de interactie met je collega's en vanzelfsprekend uit het contact met je cliënten. Bij ons krijg je de ruimte om te groeien; zowel persoonlijk als professioneel.

  Bij Magentazorg zeggen we: 'Zorg doen we samen!' Samen met de cliënt, samen met zijn of haar naasten en samen met de ruim 1.500 collega's en 800 vrijwilligers die kleur geven aan Magentazorg. Wil jij het verschil maken in de ouderenzorg? Solliciteer dan op één van de vele interessante en uitdagende vacatures. Het gehele overzicht vind je hier.


  terug naar het overzicht
  Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print