​Willeke Alberti ontroert bewoners bij Magentazorg

  02-12-2019

  Magentazorg heeft in de maand november de bewoners van haar locaties getrakteerd op een prachtige concertenreeks van Willeke Alberti. Willeke trad op in de revalidatie Magentazorg in Alkmaar, Oudtburgh in Bergen en Zuyder Waert in Heerhugowaard

  Voor bewoners van de overige Magentazorg locaties werd een speciaal concert in een eventcentre in Heerhugowaard georganiseerd.

  Feest van herkenning
  Het was één groot feest van herkenning voor de bewoners. Ze zongen volop mee met de herkenbare gouwe ouwen en waren zichtbaar ontroerd. Teamcoach Debbie Neuteboom kijkt
  met een zeer goed gevoel terug op de optredens van Willeke. ‘‘Magentazorg wilde de bewoners op een mooie belevenis trakteren en dat is goed gelukt! De optredens waren stuk voor stuk geweldig, bewoners hebben genoten en waren ontzettend enthousiast. Willeke is een fantastische sfeermaker en weet de mensen echt te raken met haar stem en warme persoonlijkheid.”

  terug naar het overzicht
  Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print