Burendag bij Magentazorg

  18-09-2019

  Buren welkom bij Magentazorg op Burendag. Zaterdag 28 september is het Burendag. Verschillende locaties van Magentazorg organiseren op deze dag koffiemomenten en activiteiten voor alle buren. Magentazorg wil graag haar buurtbewoners beter leren kennen, en van de gelegenheid gebruik maken om meer te vertellen over de zorg, dementie en vrijwilligerswerk.

  We nodigen alle buren uit voor een heerlijk kopje koffie op de volgende zorglocaties:

  - Van 10:30 tot 12:00 uur zijn buurtbewoners welkom in De Oude Trambaan voor een kop koffie of thee met gebak. Het in contact komen met elkaar, staat hierbij centraal.

  - Vanaf 10:30 uur zijn buurtbewoners welkom in Oudtburgh voor een ‘koffiemoment met een gouden randje’. Het ‘gouden randje’ staat voor een extraatje, zoals een gebakje, muziek of een leuke gast. Op Burendag komt zanger Hans Laduc liedjes zingen van o.a. the Beatles en Presley. Ook zingt hij Nederlandstalige nummers. Burendag is de aftrap van het maandelijkse ‘gouden koffiemoment’ dat vanaf 28 september iedere laatste zaterdag van de maand plaats vindt.

  - Van 15:00 tot 17:00 uur kunnen de buren en bewoners in De Haemstede genieten van een zanger die komt zingen in de tuin. Bij regen wordt het binnen georganiseerd. Het is in American style, dus breng je eigen beker koffie/thee mee.

  - Vanaf 13:00 uur zijn de buren samen met de bewoners in Meander welkom om vogelhuisjes te schilderen. Om 15:00 uur is er karaoke met een hapje en een drankje.

  - Tussen 13:00 en 16:00 uur zijn buurtbewoners welkom in Oudorperzand. Er worden nieuw-Hollandse spellen georganiseerd, oftewel oud-Hollandse spellen in een nieuw jasje. Er is koffie, thee en wat lekkers.

  - Vanaf 10.30 uur zijn de buurbewoners van De Molenhoeve welkom voor een kopje koffie/thee en een heerlijk, eigen gemaakt, taartje.

  terug naar het overzicht
  Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print