Werken in de zorg iets voor jou?

  21-02-2019

  Kom langs en maak kennis met verschillende banen in ouderenzorg! Zaterdag 16 maart 2019 organiseert Magentazorg een banenmarkt voor iedereen die interesse heeft om te werken in de zorg. Geïnteresseerden kunnen ‘s morgens binnen lopen om kennis te maken met Magentazorg, een zorgorganisatie in de regio Noord-Kennemerland. Je hoeft daarvoor geen zorgachtergrond te hebben. Er is een vacatureplein, een informatieve markt waar je in gesprek kunt gaan met zorgmedewerkers en er worden leuke presentaties en workshops georganiseerd.

  De inloopochtend is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over werken in de zorg. Voor professionals die al in de zorg werken, maar ook voor mensen die geen zorgachtergrond hebben. Mensen denken vaak dat werken in de zorg niets voor hen is. Omdat ze zelf geen zorgachtergrond hebben bijvoorbeeld. Of omdat ze een ander beeld hebben van wat werken in de zorg precies inhoudt. Tijdens de inloopochtend kun je in gesprek gaan met de mensen die in de zorg werken en meer informatie krijgen over opleidingen die je via Magentazorg kunt volgen. Er zijn bij ons veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden!

  Programma
  De banenmarkt vindt plaats tijdens de Week van Zorg en Welzijn. Landelijk wordt er die week, van 11 tot en met 16 maart, extra aandacht gevraagd voor de verschillende functies in de zorg. Door heel Nederland openen zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren om te laten zien wat werken in zorg en welzijn is. Ook in Zuyder Waert kun je 16 maart van 9.30 uur tot 12.30 uur binnen lopen voor een kennismaking. Op het plein staan verschillende stands waar zorgmedewerkers van Magentazorg graag iets vertellen over hun werkzaamheden in
  de thuiszorg of in de woonzorglocaties. Op het vacatureplein kun je je CV laten checken door de medewerkers van HRM, meer informatie krijgen over werken en leren bij Magentazorg en solliciteren op vacatures die er op dit moment zijn. Daarnaast wordt er ook een interessante presentatie gegeven over de opleidingstrajecten die Magentazorg samen met ROC Kop van Noord-Holland organiseert en kun je deelnemen aan een interactieve workshop over hoe je omgaat met iemand met dementie.

  Praktische informatie
  Datum: 16 maart 2019
  Tijdstip: 09.30 – 12.30 uur
  Locatie: Woonzorglocatie Zuyder Waert, Titanialaan 15 in Heerhugowaard

  Over Magentazorg
  Magentazorg is een zorgorganisatie in de regio Noord-Kennemerland. Wij bieden voornamelijk zorg en ondersteuning aan ouderen en zijn gespecialiseerd in zorg voor mensen met dementie. Deze zorg en ondersteuning bieden we in de thuissituatie en in dertien woonzorglocaties. We hebben ook een revalidatiecentrum. Werk je bij Magentazorg, dan werk je in een omgeving waarin je professioneel geïnspireerd wordt. Die inspiratie halen we uit de interactie met collega’s en vanzelfsprekend uit het contact met cliënten. Bij ons krijg je de ruimte om te groeien; zowel persoonlijk als professioneel. Wat de mogelijkheden zijn? Kom vooral langs op 16 maart. We vertellen je er graag over!

  terug naar het overzicht
  Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print