Gerrit Jan Vos nieuwe voorzitter Raad van Bestuur Magentazorg

  23-01-2019

  Gerrit Jan Vos is per 1 mei a.s. benoemd tot voorzitter Raad van Bestuur van Magentazorg. Hij volgt hiermee Evelyn Lindeman op, die deze functie sinds 1 maart 2018 a.i. vervult.

  Gerrit Jan Vos heeft zijn sporen verdiend in zowel de cure als in de care. Hij is nu nog werkzaam als voorzitter Raad van Bestuur van Marente, een ouderenzorgorganisatie in Zuid-Holland Noord. Als voormalig lid van de Raad van Bestuur van Medisch Centrum Alkmaar & Gemini Groep én voormalig bestuurder van Stichting Brijder Verslavingszorg is hij vertrouwd met de regio.

  “De afgelopen jaren heb ik mij met groot genoegen voor de ouderenzorg ingezet. Ik verheug mij erop om samen met mijn nieuwe collega’s de ingezette koers van Magentazorg, waarbij persoonlijke aandacht en goede zorg centraal staan, verder vorm te geven,” aldus Gerrit Jan Vos.

  Voorzitter Raad van Toezicht Leoni Sipkes: “We zijn ervan overtuigd dat we met de benoeming van Gerrit Jan als ervaren bestuurder de ingezette koers kunnen voortzetten en onze ambities kunnen realiseren.”


  terug naar het overzicht
  Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print