Oudorperzand nieuwe naam woonzorglocatie Oudorp

  04-12-2018

  De nieuwe woonzorglocatie van Magentazorg heeft de naam ‘Oudorperzand’ gekregen.

  De nieuwe woonzorglocatie van Magentazorg heeft de naam ‘Oudorperzand’ gekregen. Deze naam verwijst naar de plek waar het is gebouwd: op een oude zandduin. Het is door de eeuwen heen één van de weinige plekken die altijd droog heeft gestaan.

  Oudorperzand heeft 48 zelfstandige appartementen verdeeld over 2 woonlagen. Het is geschikt voor mensen met dementie, maar ook geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. Oudorperzand onderscheidt zich doordat het wonen een voortzetting is van het leven zoals de mensen dat gewend waren. Ze wonen zelfstandig in een veilige en comfortabele omgeving, met zorg en dienstverlening binnen handbereik voor wanneer dat nodig is.

  De eigentijdse appartementen hebben een woonkamer met keuken, een aparte slaapkamer en badkamer. Alle benedenwoningen hebben een eigen plek buiten en voor de bovenwoningen komt een groot gezamenlijk terras. De nieuwbouw biedt verschillende ontmoetings-plekken, zodat het ook fijn vertoeven is buiten het appartement. Naar verwachting wordt het gebouw in het voorjaar officieel geopend.

  Over Magentazorg Magentazorg is een zorgorganisatie in de regio Noord-Kennemerland. Wij bieden voornamelijk zorg en ondersteuning aan ouderen en zijn gespecialiseerd in zorg voor mensen met dementie. Uitgangspunt van de zorg- en dienstverlening van Magentazorg is de persoonlijke levenssituatie van de cliënt. Kijk voor meer informatie op www.magentazorg.nl

  terug naar het overzicht
  Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print