Psychologie

  De (gezondheidszorg) psycholoog

  Heeft u vragen of zorgen omtrent uw geheugen, emoties en/of gedrag met betrekking tot uzelf of uw naaste en bent u een (tijdelijke) bewoner van een van de woonzorgcentra van Magentazorg? De (GZ)psycholoog van Magentazorg kan dan onderzoeken wat er aan de hand is. Het is ook mogelijk om u te laten ondersteunen in het anders leren omgaan met uw problemen zodat het leven weer gemakkelijker en prettiger voor u wordt. Ons uitgangspunt hierbij is dat wij uw kwaliteiten en sterke punten optimaal gebruiken. Hierdoor kunt u zich gesterkt voelen en kunt u de regie over uw leven zoveel als mogelijk blijven behouden. Indien nodig kan hierbij ook uw familie en/of de verzorging betrokken worden.

  De (GZ) psychologen hebben veel kennis van problemen die veelal voorkomen bij de ouder wordende mens zoals dementie, een beroerte of ander niet-aangeboren hersenletsel, het syndroom van Korsakov en de ziekte van Parkinson.

  Verwijzing

  De (GZ) psycholoog wordt ingeschakeld via de specialist ouderengeneeskunde, zorgmanagers of de eerste verantwoordelijke verzorgenden. U kunt, wanneer u bij ons verblijft, ook zelf de (GZ) psycholoog inschakelen.

  Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print