Nieuws

Een complete make-over

03-02-2017

Uiterlijk augustus 2017 moet de entree, het restaurant en de ruimtes daaromheen veranderd zijn in een bruisend hart van Zuyder Waert. Wij presenteren graag de plannen aan u. Aan het woord de voorzitter van de cliëntenraad, Elsbeth Hartkoorn, over de ontwikkelingen.

Lees verder

Terugblik op de rollatorloop 2016

30-09-2016

Een rollatorloop, hoe leuk is dat! Afgelopen maandag werd deze voor de 2e keer georganiseerd door sportservice Atletiekvereniging Hera samen met De Pieter Raat Stichting en het Trinitas college locatie Johannes Bosco.

Lees verder

Zomerfeest Zuyder Waert

15-07-2016

Wauw, wat een feest! We hebben afgelopen zaterdag ruim €1800,- opgehaald tijdens het zomerfeest in Zuyder Waert voor de aanschaf van nieuwe duofietsen. Zo komen we al een eind richting ons doel. Iedereen bedankt, en met name de vele lokale sponsoren!

Lees verder

Tsjechische zorgverleners bezoeken Zuyder Waert

08-04-2016

“Hier zouden wij zelf later wel willen wonen!”, aldus één van de 55 bezoekers uit Tsjechië. Om een goed beeld te krijgen van de ouderenzorg in Nederland gaat de grote groep zorgverleners op bezoek bij diverse woonzorglocaties. Zuyder Waert in Heerhugowaard stond vandaag op het programma.

Lees verder

Voortzetting samenwerking met ROC Horizon College

14-03-2016

Sinds twee jaar werkt Magentazorg samen met de opleidingen van de afdelingen Facilitaire Dienstverlening van het ROC Horizon College. Een vruchtbare samenwerking die beide partijen graag voortzetten. Om dat te bevestigen, is onlangs een verlenging afgesproken van drie jaar.

Lees verder

Brand bij Zuyder Waert

12-02-2015

“Bij het verlenen van goede zorg hoort ook een veilige woonzorgomgeving”. Manager technisch beheer en veiligheid van Magentazorg, Ron van Deudekom, ging daarom zonder twijfel in op de uitnodiging van de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord om mee te doen aan een grote rampenoefening. “Het is een mooie gelegenheid om ploegleiders van onze bedrijfshulpverlening zij-aan-zij te laten trainen met onder andere politie, brandweer en geneeskundige hulpverlening”.

Lees verder

Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print