Vacature overzicht

Beleidsadviseur verkoop - 32 uur per week

Is accountmanagement je op het lijf geschreven? Voor de concerndienst van Magentazorg in Heerhugowaard zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor het nieuwe verkoopteam in de functie van beleidsadviseur verkoop (m/v), voor 32 uur per week.
Lees verder

Helpende - 15 tot 20 uur/week - Sint Pancras

Voor de woonzorglocatie De Volle Aandacht in Sint Pancras zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van Helpende, voor 15 tot 20 uur per week.
Lees verder

Teamcoach - locatie Meander, Noord-Scharwoude - 32 uur per week

Voor onze locatie Meander zijn wij op zoek naar een proactieve Teamcoach, voor 32 uur per week
Lees verder

Helpende - 18 uur - Nieuw Varne Heiloo

Voor onze woonzorglocatie Nieuw Varne in Heiloo zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van helpende, voor 18 uur per week.
Lees verder

verzorgende IG - 20 tot 24 uur/week - Schoorl

Voor woonzorglocatie Hoog Duinen in Schoorl zijn wij op zoek naar enthousiaste collega's in de functie van verzorgende IG voor 20 tot 24 uur per week.
Lees verder

Kwartiermaker Woonzorggroep Samen en Magentazorg - 36 uur per week

Ben jij een pionier met kennis van GRZ, ELV en WLZ-behandeling? Ben je analytisch, resultaatgericht en vol energie? Dan hebben Woonzorggroep Samen en Magentazorg een prachtige en uitdagende vacature voor jou!
Lees verder

Is de BBL opleiding tot verpleegkundige bij Magentazorg dé opleiding voor jou?

In september 2017 zal een nieuw leerjaar van start gaan van de BBL opleiding tot verpleegkundige. Werk je nu als verzorgende IG en heb je interesse? Lees verder en solliciteer vóór 21 april as.
Lees verder

coördinerend verpleegkundige - 18 uur/week - Zuyder Waert

Voor de wijk Kust van de woonzorglocatie Zuyder Waert in Heerhugowaard zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van coördinerend verpleegkundige voor gemiddeld 18 uur per week.
Lees verder

Wat ga jij deze zomer doen? Vakantiewerk in de functie van medewerker zorg: dicht bij huis, leuk & leerzaam!

Ben je helpende of (aankomend) verzorgende IG/verpleegkundige? Voor de zomerperiode van mei tot september 2017 zijn wij, Actiezorg (thuiszorg) & Magentazorg (zorglocaties in Alkmaar, Noord- en Zuid-Scharwoude, Heerhugowaard, Schoorl en Bergen NH) op zoek naar enthousiaste vakantiemedewerkers zorg (in de thuiszorg of bij één van onze locaties).
Lees verder

verzorgende IG - 12 tot 28 uur/week - Zuyder Waert

Werk je graag een vast aantal uren en ben je daarnaast flexibel inzetbaar? Voor Zuyder Waert in Heerhugowaard zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega’s in de functie van verzorgende IG, voor gemiddeld 12 tot 28 uur per week.
Lees verder

senior communicatie- en marketingadviseur (m/v) - 28 uur/week - MZ036/17

Professionalisering van communicatie en marketing, op jouw lijf geschreven? Voor de concerndienst van Magentazorg in Heerhugowaard zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van: senior communicatie- en marketingadviseur (m/v) voor 28 uur per week.
Lees verder

verzorgende IG - tot 28 uur/week

Voor de locatie Oudtburgh in Bergen NH zijn wij op zoek naar enthousiaste collega's in de functie van verzorgende IG voor in overleg tot 28 uur per week.
Lees verder

verzorgende IG nachtdienst - 16 tot 20 uur/week

Voor de locatie Oudtburgh in Bergen NH zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van verzorgende IG nachtdienst, voor 16 tot 20 uur per week. In overleg kunnen deze uren aangevuld worden tot 24 uur per week met een dag/avonddienst.
Lees verder

Helpende - 24 uur/week zwangerschapsvervanging - Bergen NH

Voor kloosterhof Angela Merici in Bergen zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van helpende voor een zwangerschapsvervanging van 24 uur per week.
Lees verder

Zoek jij een baan waar geen dag hetzelfde is?

Waar je je kennis & ervaring van elektrotechniek, brandalarmsystemen, computer- & telefooncentrales én zusteroproepsystemen in kwijt kan? Dan is dit jouw baan!
Lees verder

verzorgende IG -24 uur/week (zwangerschapsvervanging) - Oude Trambaan

Heb jij een groot hart voor kleinschalige zorg? Voor de locatie De Oude Trambaan in Alkmaar zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van verzorgende IG voor een zwangerschapsvervanging van 24 uur per week (voor 4 maanden)
Lees verder

coördinerend verpleegkundige - 24 tot 32 uur/week - De Daalder

Voor de woonzorglocatie De Daalder in Alkmaar zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van coördinerend verpleegkundige, voor 24-32 uur per week
Lees verder

Medewerker zorg - 2 tot 4 uur/week - Bergen NH

Voor woonzorgorganisatie Oudtburgh in Bergen NH zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van medewerker zorg, in overleg 2-4 uur per week
Lees verder

coördinerend verpleegkundige - 28 uur/week - specialisme: psychogeriatrie

Voor de woonzorglocatie Oudtburgh in Bergen NH zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van coördinerend verpleegkundige, voor 28 uur per week
Lees verder

Ben je verzorgende IG met ervaring in de (geriatrische) revalidatiezorg? Help jij ons mee bouwen aan onze revalidatieafdeling? Want: samen komen we verder. - Alkmaar & Bergen NH

Voor de afdelingen revalidatie van onze locaties Lauwershof en Oudtburgh zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van verzorgende IG Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ) voor minimaal 24 uur per week.
Lees verder

Ben je verpleegkundige met ervaring in de (geriatrische) revalidatiezorg? Help jij ons mee bouwen aan onze revalidatieafdeling? Want: samen komen we verder. - Alkmaar & Bergen NH

Voor de afdelingen revalidatie van onze locaties Lauwershof en Oudtburgh zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van verpleegkundige Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ) voor minimaal 24 uur per week.
Lees verder

coördinerend verpleegkundige - 18 - 24 uur/week - specialisme: psychogeriatrie

Voor de wijk Stolp van de woonzorglocatie Zuyder Waert in Heerhugowaard zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van coördinerend verpleegkundige voor gemiddeld 18 tot 24 uur per week.
Lees verder

coördinerend verpleegkundige - 28 uur/week - specialisme: psychogeriatrie - Koedijk

Voor de woonzorghoeve De Dijckhoeve Zorg in Zuid-Scharwoude zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van coördinerend verpleegkundige voor gemiddeld 28 uur per week.
Lees verder

Ben je helpende, verzorgende IG of verpleegkundige?...

...en heb je interesse in een baan bij Magentazorg? Stuur dan een mail...

Lees verder

Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print